Tag: huis kopen duitsland

Holland Immocenter weet hoe Duitse huizenmarkt reilt en zeilt

Wie erover nadenkt om een huis te kopen in Duitsland, doet er goed aan zich gedegen te laten informeren. Dat kan via aankoop- en verkoopmakelaar Holland Immocenter, via Hollandimmocenter.com/nl. Want bij het kopen van een huis in Duitsland komt van alles kijken. Van taxatie tot en met verzekering en van het onderhandelen over de woning tot en met de overdracht aan het eind van de rit. Dan is het wel zo fijn om advies te krijgen van een makelaar die weet hoe het reilt en zeilt op de huizenmarkt in Duitsland. Holland Immocenter weet dat, door de kennis die het kantoor in huis heeft en niet te vergeten het omvangrijke netwerk dat de makelaar heeft in niet alleen Nederland, maar ook Duitsland.

De keuze is hierdoor enorm. Ga voor een sfeervolle boerderij, een mooi stadsappartement in bijvoorbeeld Gronau, een vakantiewoning of kies voor een vrijstaande woning in een landelijk gelegen dorpje. Met Hollandimmocenter.com/nl worden grenzen letterlijk en figuurlijk overschreden! Dat is erg fijn voor kopers, want zo krijgen zij een woning van hun dromen en betalen zij niet teveel voor dat droomhuis in Duitsland. Sowieso liggen de prijzen van huizen daar een stuk lager dan in Nederland. Geen enkele reden meer om te twijfelen dus over het kopen van een huis in Duitsland! Holland Immocenter neemt belangstellenden graag mee op huizenjacht.

Huis kopen Duitsland: drie tips voor succes

Het kopen van een woning in Duitsland is net wat lastiger dan het kopen van een huis in eigen land. Dit komt omdat Duitsland weer andere wetten, regels en gewoonten kent bij het kopen van een huis en je hier als Nederlander vaak niet of niet voldoende van op de hoogte bent. Wil jij een huis kopen in Duitsland en wil je dat het koopproces vlekkeloos en soepel verloopt? Gebruik dan de tips in dit artikel bij het kopen van een huis.

Tip 1: verdiep je in de Duitse markt
Duitsland kent hele andere regels en gewoonten bij het kopen van een huis dan ons land. Ga je een huis kopen in het buurland, dan raden wij je aan om je goed te verdiepen in de regels en gewoonten in Duitsland.

Tip 2: neem een gespecialiseerde makelaar in de arm
Wil je zeker weten dat je het koopproces van een Duitse woning goed doorloopt? Neem dan een gespecialiseerde makelaar in de arm, zoals oostmakelaardij.nl. Zij maken je niet alleen wegwijs op de Duitse markt, maar helpen je ook de perfecte woning te vinden.

Tip 3: wees niet te snel
Ook als je haast hebt om naar Duitsland te verhuizen, kun je beter niet te gehaast door het koopproces lopen. Bezoek alle beschikbare woningen die aan jouw eisen voldoen, verdiep je in alle vrijstaande huizen en lees eventuele koopcontracten na een succesvolle zoektocht altijd goed door.